About

About

Tim Rodermans, 43 jaar oud en sinds mijn jeugd bezig met graffiti en kunst. Eerst als kwajongen en daarna als professioneel kunstenaar. Met veel plezier gebruik ik spuitbussen, kwasten en rollers om mijn creativiteit te uiten Ik heb een enorme ‘drive’ om nieuwe dingen te ontdekken en mijzelf te verbeteren. Graffiti is een belangrijk onderdeel van mijn leven en dat zal altijd zo blijven. De grootte van de projecten is blijven groeien waardoor mijn ervaring met grote projecten en oppervlaktes enorm is toegenomen. Ik voel mij bevoorrecht met alle opdrachten en mogelijkheden.

 

Tim Rodermans, 43 years old and I have been involved in graffiti and art since my youth. First as a troublemaker and later as a professional artist. I enjoy using spray cans, brushes and rollers to express my creativity. I have a huge drive to discover new things and improve myself. Graffiti is an important part of my life and will always remain so. The size of the projects has continued to grow, which has greatly increased my experience with large projects and surfaces. I feel privileged with all the assignments and opportunities.

My Projects

Murals en Kunst op doek

Ik maak mijn kunstwerken op zeer uiteenlopende oppervlaktes en muren. Van grote zijgevels tot kunstwerken op canvas. Naast mijn eigen vrije werk realiseer ik ook commerciële projecten voor uiteenlopende klanten.

Murals and Art on canvas

I create my artworks on very diverse surfaces and walls. From large side walls to artworks on canvas. In addition to my own free work, I also realize commercial projects for various clients.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten