De splash

De splash

OVER DIT PROJECT

Het kunstwerk van het klipper schip dat vaart over een golf met daaromheen dolfijnen, is een verbluffende weergave van de kracht en schoonheid van de natuur. Het kleurgebruik van warm oranje en bruin tegenover het koele blauw en zeegroen is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar roept ook gevoelens op van warmte en rust.

Het kunstwerk heeft echter ook een belangrijke boodschap over duurzaamheid en het behoud van onze oceanen. Het klipper schip staat voor de geschiedenis van de scheepvaart en handel, maar herinnert ons ook aan de impact die deze industrie heeft op onze planeet. Door het schip te laten varen in een golf van dolfijnen, benadrukt het kunstwerk de noodzaak om deze verbinding tussen mens en natuur te behouden en te beschermen.

De dolfijnen rondom het schip zijn een symbool van de oceaan en haar bewoners, en herinneren ons aan de kwetsbaarheid van deze ecosystemen. Het kunstwerk wijst ons op de verantwoordelijkheid die we hebben om de oceanen te beschermen tegen vervuiling en vernietiging.

De warme oranje en bruine tinten in het kunstwerk vertegenwoordigen de aarde en het land, terwijl het koele blauw en zeegroen de zee en de lucht symboliseren. Deze contrasten herinneren ons aan de delicate balans tussen menselijke activiteit en de natuurlijke wereld. Het is onze verantwoordelijkheid om duurzame keuzes te maken en de impact van onze activiteiten op de oceanen te minimaliseren.

Het kunstwerk van het klipper schip dat vaart over een golf met daaromheen dolfijnen is niet alleen een visueel spektakel, maar een krachtig statement over de noodzaak van duurzaamheid en het behoud van onze oceanen. Het herinnert ons aan onze verbinding met de natuur en onze verantwoordelijkheid om deze te beschermen voor toekomstige generaties.

  • Datum: juli 2022
  • Cliënt: Stadsgenoot
  • Tijdsduur: 2 weken
  • Afmeting: 12 x 12 meter
  • Categorie: mural
Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten