Kalani on the look out

Kalani on the look out

OVER DIT PROJECT

Samen met Ro Valk ( Karski ) hebben we een container opstelling mogen spuiten op het ndsm terrein.

Kalani, wat een mooie naam. Het betekent ‘hemel’ in het Hawaïaans en het is passend dat een prachtig meisje deze naam draagt. Op een muur is een muurschildering van Kalani te zien, met haar gezicht naar de toekomst gericht, vol hoop en inspiratie. Het is een prachtig tafereel dat de toeschouwers meeneemt naar een andere wereld.

De muurschildering is niet alleen mooi, maar ook inspirerend. Kalani staat in verbinding met de natuur en toont haar liefde voor het leven door te genieten van de schoonheid van de omgeving. Om haar heen staan stokstaartjes, die net als zij op de uitkijk staan en uitkijken naar wat de toekomst te bieden heeft. Het is een krachtig beeld dat ons eraan herinnert dat we altijd vooruit moeten kijken en moeten blijven streven naar ons geluk.

Kalani is het perfecte voorbeeld van een meisje dat we moeten bewonderen. Ze is sterk, vastberaden en klaar om de wereld te veroveren. Ze heeft haar blik op de horizon gericht en laat zich niet beperken door haar omgeving. Ze leeft in harmonie met de natuur en heeft een diepe waardering voor alles wat het leven te bieden heeft.

De muurschildering van Kalani herinnert ons eraan dat we ons moeten richten op het positieve en onze dromen moeten volgen. We moeten ons niet laten beperken door onze omgeving, maar juist onze kracht en doorzettingsvermogen laten zien. Kalani staat voor hoop en inspiratie en we moeten haar voorbeeld volgen.

In deze wereld vol uitdagingen en onzekerheid, moeten we ons richten op het goede en positieve. Kalani herinnert ons eraan dat we moeten genieten van het leven en onze verbinding met de natuur moeten behouden. Door vastberadenheid en doorzettingsvermogen kunnen we onze dromen waarmaken en onze doelen bereiken.

Inspirerend en krachtig, dat is wat Kalani vertegenwoordigt. Haar muurschildering op de muur herinnert ons eraan dat we altijd moeten blijven streven naar onze dromen en onze verbinding met de natuur moeten behouden. Kalani is de hemel op aarde en haar boodschap is er een van hoop en inspiratie voor ons allemaal.

  • Datum: 2021
  • Cliënt: STRAAT straat museum ndsm
  • Tijdsduur: 1 week
  • Afmeting: 6 x 6
  • Categorie: mural
Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten